Compromís per Montaverner, avantguarda del poble

COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 1

Compromís per Montaverner es torna a presentar a les eleccions municipals

Josep Sanchis i Quilis torna a encapçalar una llista jove, renovada i amb experiència.
La formació aspira a governar, una vegada trencat el bipartidisme local.
CxM. Montaverner, 18-abr.-2011.
Montaverner comptarà de bell nou per a les properes eleccions municipals del 22 de maig de 2011, amb la formació Compromís per Montaverner (CxMontaverner), moviment que duu al darrere el suport de la Coalició Compromís, que presenta candidatures a 290 localitats valencianes.
La renovada candidatura, encapçalada pel professor de l’IES Josep Segrelles d’Albaida Josep Sanchis i Quilis, aglutina un equip de persones joves, ben preparades professionalment i políticament, i a més amb experiència de gestió en els més diversos àmbits socials, econòmics i laborals.
Compromís per Montaverner (CxMontaverner) aspira a governar, una vegada havent aconseguit trencar en la passada legislatura el bipartidisme empobridor de l’escena política local, i a marcar amb polítiques progressistes les decisions municipals.
Amb l’escrit a la ciutadania muntavernina “Compromís per Montaverner, el canvi a millor”, i l’obertura del seu bloc a Internet http://www.coaliciocompromismontaverner.blogspot.com, que inclou correu electrònic, estan marcant la campanya electoral muntavernina, a la qual també concorren el PSOE i el PP.
Josep Sanchis explica que “La nostra manera d’entendre la participació política, el nostre compromís per Montaverner, era i és treballar per la qualitat de vida de tot el poble en un ambient de convivència amable. Per això, i més en temps d’incertesa econòmica, hem sigut factor d’equilibri, d’estabilitat, de treball i d’entesa en un govern plural. Sense conflictes innecessaris, sense sorolls ni propaganda, hem acabat estos anys amb un balanç positiu”. I acaba afirmant que “El 22 de maig el poble té de nou la paraula. Tenim diverses opcions: podem mirar cap arrere i retrocedir, seguir instal·lats en este llarg present sense canvi o guanyar el futur que volem”.
Arxivat en: Comarcal, General, Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *