Compromís per Montaverner ofereix a la ciutadania "el canvi a millor"

COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 3

Compromís per Montaverner ofereix a la ciutadania “el canvi a millor”

La llista progressista reuneix joventut, experiència i participació ciutadana.

CxM. Montaverner, 28-abr.-2011.
La candidatura de Compromís per Montaverner (CxM) ja ho té tot a punt per encetar la campanya electoral de les properes eleccions municipals de 22 de maig de 2011. Compromís per Montaverner sintetitza a la Vall d’Albaida la candidatura autonòmica Coalició Compromís, que presenta més de 300 llistes a terres valencianes, que està mobilitzant més de 10.000 persones.
La llista, al capdavant de la qual compta amb el professor de l’institut d’Albaida  Josep Sanchis i Quilis, aglutina un equip de persones joves, ben preparades professionalment i políticament, i a més amb experiència de gestió en els més diversos àmbits socials, econòmics i laborals. Josep Sanchis, gràcies a haver obtingut l’acta de regidor en 2007, ha exercit com únic regidor de Compromís a l’ajuntament de Montaverner, on ha sigut tinent d’alcalde, a més de ser el responsable de les Regidories d’Educació, Cultura i Benestar Social, des d’on ha sabut impulsar una major transparència, dinamització i honestedat en la gestió. La projecció  local ha estat un dels seus eixos d’actuació, especialment a través de les tres edicions de Mon·doc, la Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner, l’única d’aquestes característiques a terres valencianes.
La segona, Tere Sáez Ferri, que s’incorpora per primera vegada i amb ganes a CxM, també és professora de Secundària i compta amb un bagatge important de participació en activitats solidàries arreu del món, així com d’implicació en les activitats festives de la localitat, especialment a la Comissió de Moros i Cristians.
El tercer és Juli Juan i Soriano, relacionat, com altres membres de la candidatura de CxM, a la Banda Artístico-Cultural de Montaverner, formació que ha suposat un autèntic revulsiu cultural al poble. El quart de la formació és Xavi Peiró Carbó, filòleg i professor d’institut. En cinqué lloc figura la dependenta Mònica Fernàndez Ortolà, membre ben actiu de l’AMPA del CEIP Dr. Esplugues. El sisé lloc l’ocupa Moisés Vidal Arnedo, nou en la formació CxM, mestre de Primària i també molt vinculat a més al món musical i esportiu de la localitat.
De seté va el mestre, formador de docents i periodista Lluís M. Segrelles i Martínez, que ha posat en marxa i coordinat el BIM de la localitat. En vuité lloc hi figura Emma Úbeda Pla, que aporta la visió i la implicació d’una dona jove emprenedora, i que va seguida en nové lloc per Julio Soler Gil, que participa activament en les entitats esportives muntavernines. Com a suplent figura Jéssica Sáez Coronado, la més jove de la llista.
Segons CxM, “la il·lusió és molta i les perspectives bones, ja que Compromís aspira a governar i amb una candidatura tan diversa com qualificada, es presenta com ‘el canvi a millor’, sense mirar enrere i no resignant-se a continuar instal·lats en un llarg present sense canvi ni millora”. I afigen que “sens dubte, presentem la millor llista per a governar Montaverner els pròxims quatre anys, i el poble ja s’ho mereix”.
La presentació de la candidatura a la població està prevista per al proper 6 de maig, en un acte que es preveu multitudinari, vistes les incessants mostres d’adhesió rebudes.
Finalment cal dir que la gent està fent arribar els seus suggeriments i idees al correu electrònic de la formació, i els seus membres estant recollint les inquietuds i propostes de primera mà per part de les entitats i associacions locals.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *