L’acte de CxM amb els alcaldes valencianistes de la Vall, model de participació ciutadana

COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 6

L’acte amb els alcaldes valencianistes de la Vall, model de participació ciutadana

Engo i Pla expliquen les seues respectives experiències de govern municipal .

Els també candidats a les alcaldies de l’Olleria i d’Agullent recolzen el projecte de Josep Sanchis per Compromís X Montaverner

                       
CxM. Montaverner, 19-maig-2011.
Després de l’extraordinari èxit en la presentació de la seua candidatura i programa, ja en la recta final de la campanya electoral municipal, Compromís X Montaverner va organitzar per al passat dimecres 18 de maig, al Centre Social-Llar dels Jubilats (C/ Nou) i a les 20 hores, una taula-redona amb els alcaldes de més prestigi amb què compta la Coalició Compromís a la Vall d’Albaida. Julià Engo, alcalde de l’Olleria, i Jesús Pla, alcalde d’Agullent, ambdós del Bloc-Compromís, van exposar les seues respectives experiències de govern. També van incidir en la interdependència dels pobles de tota la Vall d’Albaida, així com en les solucions, que també han de vindre per una posició comuna de vertebració comarcal.
El nombrós públic assistent els va interpel·lar sobre aspectes concrets de gestió, que també van ser detallats pels membres de la candidatura Compromís X Montaverner, i molt especialment pel cap de llista Josep Sanchis, i per la número 2, Tere Sáez.
L’interés del públic se centrà des d’un primer moment en els temes socioeconòmics i de treball a Montaverner, aspectes que preocupen, i molt, la ciutadania. L’urbanisme, el projecte de zona logística i comercial de Colata, les polítiques agrícoles, de gestió transparent, de joventut i les encarades a la gent gran, així com l’educació, o la retirada de les antenes de telefonia mòbil que hi ha al centre del poble van focalitzar l’atenció dels assistents.
L’equip que integra la coalició Compromís X Montaverner s’hi va mostrar com un grup ben preparat i solvent per assumir, si la ciutadania els dóna la seua confiança, la responsabilitat de governar, i de governar amb honestedat i transparència.
També s’hi van posar de manifest les polítiques negatives mampreses per ajuntaments en mans del PP i del PSOE, que han basat la seua economia en la bombolla immobiliària, que ara ha esclatat. A tall d’aquest tema també hi va prendre la paraula el candidat pel Bloc a l’alcaldia d’Albaida, Josep Albert, que va explicar de primera mà el desgavell que deixa la política dels populars albaidins, i el deute desorbitat.
Les propostes per eixir de la crisi que presenta Compromís X Montaverner van ser desgranades per Sanchis i Sáez, propostes que van ser molt ben rebudes pel poble.
Finalment, es va destacar la distinta manera de governar del Bloc-Compromís allí on té la responsabilitat de gestió i les polítiques clientelars que el bipartidisme fomenta, polítiques caduques que estan essent molt contestades fins i tot al carrer amb moviments espontanis com el del 15-M.
L’acte va acabar entre forts aplaudiments, amb els ponents demanant el vot per a Compromís X Montaverner a les eleccions municipals, i a Coalició Compromís a les autonòmiques.
Compromís X Montaverner
Arxivat en: Comarcal, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *