Compromís X Montaverner obté dos regidors, i augmenta el 35,34% els seus vots

COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 7

Compromís X Montaverner obté dos regidors, i augmenta el 35,34% els seus vots

La Coalició anuncia una oposició ‘crítica i constructiva’.

                       
CxM. Montaverner, 26-maig-2011.
Després d’una extraordinària campanya electoral Josep Sanchis i Tere Sáez, assumiran les dues actes de regidors obtingudes per la coalició Compromís X Montaverner en les passades eleccions locals del 22 de maig. CxM aconsegueix així un regidor més a l’ajuntament que l’obtingut durant la passada legislatura.
“En primer lloc, els membres de Compromís X Montaverner volem donar les gràcies a totes les persones que han confiat en nosaltres i ens han donat el seu suport en aquestes eleccions. És per això que volem agrair sincerament als muntavernins  i a les muntavernines la seua confiança i treballarem per no defraudar el poble. Moltes gràcies!
En segon lloc, cal dir que valorem de forma molt positiva el resultat electoral.”
En vots en les eleccions municipals, Compromís X Montaverner ha passat de 232 (en 2007, quan es va presentar Compromís junt amb EUPV) a 314 vots, el que suposa un augment de 82 paperetes; és a dir, un ascens del 35,34% en la confiança dipositada per la ciutadania, o, el que és el mateix, una pujada del 7% en el global del poble (del 19,0% en 2007 al 26,0% actual).
“Som el canvi, el canvi a millor: els resultats expressen un clar desig de canvi de la major part de la població; Compromís X Montaverner encapçalarà eixe canvi per tal de millorar el benestar de la gent del poble i treballar dia a dia per un futur millor.
Des de CxM volem remarcar l’alta participació: la ciutadania ha demostrat, una volta més, el seu interés pel futur de Montaverner i ha acudit majoritàriament a les urnes a votar; així, la participació s’ha situat en un 88,58 % del cens.”
Compromís X Montaverner anuncia des d’ara mateix “una oposició crítica i constructiva, vigilant amb els interessos del poble, que no pot permetre que els nous governants tiren a la paperera tots els avanços en el progrés de Montaverner impulsats en els darrers temps i, molt especialment, en la darrera legislatura”.
Així mateix CxM es mostra oberta a dialogar amb totes les formacions polítiques representades a l’ajuntament, sempre que les iniciatives redunden en benefici de la gent del poble i del municipi.
.  
Montaverner també castiga el bipartidisme autonòmic.
CxM atrau també el 17,54% per a la Coalició Compromís en les autonòmiques.
Pel que fa a les autonòmiques en Montaverner, Compromís X Montaverner ha arrossegat 212 vots per a la Coalició Compromís, el que suposa el 17,85% dels vots autonòmics emesos a Montaverner, un més que acceptable resultat, si el comparem amb la mitjana obtinguda per la Coalició en l’àmbit autonòmic, el 7%, i que els ha permés accedir amb sis diputats i diputades a les Corts Valencianes. I més perquè ha suposat un ascens considerable, ja que en l’any 2007 Compromís va obtindre 140 vots (l’11,4% dels resultats) al poble.
Igual que en els resultats autonòmics, l’electorat muntaverní també ha castigat les dues formacions beneficiàries del bipartidisme, el PSOE i el PP, que baixen 46 i 87 vots respectivament si ho comparem amb l’anterior contesa electoral.
Des de Compromís X Montaverner han manifestat la seua enorme alegria per l’entrada amb tan bon peu de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes, i per haver aportat des de Montaverner un bon grapat de vots i un percentatge elevat per a consolidar l’avanç del valencianisme, tal i com ha ocorregut a tota la Vall d’Albaida, on fins i tot, podríem estar parlant d’un president de la Mancomunitat progressista.
Compromís X Montaverner
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *