NO A L’ABOCADOR DE BUFALI

Semblava que Montaverner havia aconseguit parar el projecte i implantació de macro-abocador ací a Bufali i ací tenim altra vegada al PP encabotat en portar a terme la seua magnífica idea de convertir la Vall d’ALbaida en un gran abocador: de fem a Bufali i d’animals infecvtats a La Pobla del Duc. En els dos casos podem vore com Montaverner queda enmig.La pregunta és:

És eixe el futur que volem per al nostre poble i la nostra comarca??? L’impacte ambiental del projecte és evident, no només per trencar la via d’explotació turística i paisagística de la comarca sinó perls efectes negatius que per als aqüífers i el terren pot tenir. On aniran a parar les deixalles de les plantes??? S’ho podeu imaginar, no?? Els nostres rius no només patiran la contaminació industrial incontrolada que les autoritats s’han negat a controlar (Ajuntaments del PP d’Albaida i Ontninyent) sinó que ara a més, altres ajuntaments callen i miren a un altre costat per poder portar a terme els projectes de “progrés” dels alcaldes i la mancomunitat vinculats al PP.
Des de la revista Ara mateix, al 2004 ja varem explicar en què consistia el projecte i les implicacions que tindria per al poble: pudors, deixalles, impacte ambiental i paisagístic.

Bufali accepta el macroabocador que va rebutjar Moixent.  Si cap altre poble ha acceptat la seua implantació, per què nosaltres sí???? No ens deixem enganyar, no deixem que ens convertisquen en el femer de les comarques centrals.

S’acaba de signar un pla hídric amb la Comunitat de Regants de La Foia del Pou i ara anem a deixar que s’aprove un abocador enmig de la zona afectada pel pla de reg??? Lluitem pel nostre territori i per la nostra comarca, lluitem pel nostre poble. No volem ser un “basurero”.

http://www.vilaweb.cat/noticia/847009/20040504/noticia.html