CLAR I RAS, TRANSPARENT … SENSE MANIPULACIONS, RUMORS NI MALES INTENCIONS

Per garantir la transparència, la responsabilitat i la coherència ètica cap als veïns i veïnes de Montaverner, COMPROMÍS PER MONTAVERNER, ha sol·licitat que tots els grups municipals s’apliquen les mesures següents. Nosaltres ja ho hem fet:
1. Que “tots” els regidors (PP i PSOE) renuncien a les retribucions per assistència a plenaris i juntes de govern durant aquest legislatura per motiu de solidaritat i responsabilitat en estos temps de crisi. Si hem de retallar, comencem per allò més superflu.També de les retribucions per Juntes de govern que encara queden pendents de cobrament.
2. Que “tots” els regidors (PP i PSOE) renuncien al telèfon mòbil de l’Ajuntament (incloses les Blackberry amb tarifa de dades d’internet dels regidors del PP).
3. Que l’alcaldessa es rebaixe el sou i es pose a mitja jornada com li correspondria segons número d’habitants, regidors i pressupost municipal.
4. Que siga exposada al web de l’Ajuntament tota la documentació municipal pública: actes de plenaris, pressupostos municipals… Per a consulta i informació dels veïnes i veïnes de Montaverner i, així, garantir la màxima transparència.
5. Que puguen ser gravats en video de forma íntegra (sense talls) els plenaris per a poder ser exposats al web oficial de l’Ajuntament i accessibles a tots els veïns i veïnes del poble que no poden acudir als plenaris.
Aquestes mesures, que Compromís per Montaverner demana, han sigut exposades en plenari (1-4)i sol.licitades per registre d’entrada (1,2,4 i 5) #rescatempersones

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *