‘Obrim les portes de la Vall’ passa per Montaverner amb el Miracle de Sant Blai

Una representació teatral explica el miracle de Sant Blai dins la programació dedicada a mites, miracles, llegendes i tradicions que aquest any ha preparat el programa de promoció turística de la Mancomunitat de Municipis de la Vall dAlbaida, “Obrim les Portes de la Vall”.

Montaverner explica aquest diumenge el ‘miracle de Sant Blai’, dins el programa de promoció turística de la comarca. Un grup de veïns del poble farà una representació de la tradició que narra el miracle atribuït a Sant Blai, segons la qual aquell venerable home va salvar la població de l’epidèmia de diftèria que a finals del segle XVII l’assotava, i en honor del qual se celebren les festes el segon dia de Pasqua. Més de quaranta persones s’han involucrat i actuen en la representació deidcada al patró de Montaverner.

La ruta visitarà l’ermita de Colata i l’església parroquial de Sant Joan i San Jaume.

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *