Demà tots a la mani contra el macroabocador de Llanera. No volem pagar dos rebuts de fem per al PP!!!!

COMPROMIS de la Vall d’Albaida fa una crida a participar a la manifestació contra el macroabocador de Llanera

 

La manifestació tindrà lloc a les 17:00 a la plaça espanyoleto de Xàtiva el proper dissabte10 de setembre.
Tant Fran Quesada, conseller responsable de l’àrea Medi Ambient de la Mancomunitat, com Julià Engo portaveu de Compromis a la mateixa i els alcaldes de COMPROMIS d’Agullent Jesús Pla, el d’Albaida Josep Albert, el d’Otos Emili Mira i l’alcaldessa de Beniatjar Raquel Bataller conjuntament amb Vicent Xavier Vila, nou secretari comarcal de Bloc-Compromís han fet este matí una crida a la ciutadania per a participar en la manifestació organitzada per la plataforma “No al macroabocador de Llanera”.
Segons comentaven: “continuen vigents els reptes històrics, com solucionar el conflicte amb el Consorci de residus i defensar el nostre Pla de minimització de residus, ampliar i posar en marxa la Carta de serveis i millorar la situació de la comarca”.
Acabaven afirmant que: ”És molt important la participació de la ciutadania en aquesta manifestació cívica i pacífica davant de les polítiques de ‘rodillo’ del desgovern de Fabra practicades especialment últimament en el tractament del fem que ens pot portar als ciutadans d’aquesta comarca a tenir que pagar dos rebuts del fem per a subvencionar este macroabocador sense tindre en realitat el servei”
Diari Electrònic Independent
Arxivat en: Comarcal, Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *