No és una moratòria als desnonaments, és una estafa! #stopdesahucios

El PP i PSOE han rebutjat fins a 3 vegades la dació en pagament, l’última en març d’este any, quan ja es va avisar de la situació que venia produïnt-se. Ara, forçats i obligats per la pressió social, són ells els qui van a pactar la llei hi

potecària sense comptar amb cap col·lectiu més, ni amb les organitzacions civils (el poble) ni amb la resta de forces polítiques, les quals ja havien proposat la dació en pagament per resoldre el deute i evitar els desnonaments (deshaucios). Ara el PPSOE vol pactar per protegir els interessos d’aquells gràcies als quals paguen les seues campanyes electorals: els bancs. No parlen d’una reforma que pensa en les necessitats de les persones, sinó en posar una titita on hi ha una ferida de mort: postposar els desnonament en casos de gravetat Sr. Rajoy?? Quin desnonament no és una qüestió de gravetat? Ens ho poden explicar? Serà per aquells especuladors que compraven 3 o 4 pisos per vendre’ls i no per a viure; perquè qui no pot pagar la hipoteca, qui ha signat la hipoteca del fills… no paga perquè vostés han impedit, junt amb els bancs, que el seu salari (qui el tinga) puga fer front a la lletra, més tots els impostos (inclosa la pujada de l’IVA) que vostés han portat a terme com a mesura per fer front i superar la crisi.
Fer front? A quina crisi? Serà la bancària? Perquè eixa sí els preocupa, per eixa sí s’han mullat i han perdut el cul. Sí, PPSOE , vostés eixa l’estan resolent. Però, la crisi del poble, la dels treballadors en condicions cada vegada mésprecàries, dels aturats, dels pensionistes, dels estudiants, de les famílies, de la gent que passa fam, de la gent que ha de tancar la persiana del seu negoci per impagaments.. Eixa crisi no els preocupa el més mínim. Eixa crisi ni la resolen ni la resoldran, perquè ni els afecta ni els lleva la son.
Vostés viuen en una altra realitat, vostés, entre tanta dieta, tant de sobresou, tant de càrrec i assessor, han perdut la consciència de la realitat. VOSTÉS NO ENS REPRESENTEN!! #rescatempersones, no bancs.
PPSOE arriben tard i mal
Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *