Baldoví a diputats PPCV: “Tinguen dignitat i voten les nostres esmenes en favor dels valencians”

Els diputats i diputades valencians del PP voten en contra d’infraestructures vitals per al País Valencià com Corredor Mediterrani i d’altres esmenes que defensen interessos valencians. No siga cosa que voten el que diu Compromís. Per al PP valencià, los valencianos, que se jodan!
Serà açò fort!!!
Baldoví a diputats PPCV: “Tinguen dignitat i voten les nostres esmenes en favor dels valencians”
http://joanbaldovi.com El diputat de Compromís-Q presenta les seues esmenes parcials, així com les presentades en nom del PSM-IV-ExM per a les Illes Balears, amb l’objectiu de corregir la greu injustícia que es produeix en les inversions en ambdós territoris. En concret, el País València representa més del 10% de la població de l’estat, però només reb poc més d’un 4% de la inversió.Joan Baldoví insta els diputats i diputades del PPCV a donar suport a les esmenes presentades en favor del benestar dels ciutadans. Alberto Fabra mateix va qualificar els Pressupostos de l’Estat com un “maltracte”, però de les esmenes que diria que presentaria per valor de 144 milions d’€, el PP de Madrid només li va acceptar 100.000€.El diputat de Compromís es va oferir a presentar en el seu nom les esmenes del PPCV perquè almenys es votaren. No va rebre resposta a l’oferiment. Tot això va constatar que Alberto Fabra i el PP valencià, per a Rajoy i el PP de Madrid #NoPintaFabra.

Arxivat en: Comarcal, Moviments Socials, Nacional, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *