Elecció de l’Executiva de Compromís de la Vall d’Albaida

El Congrés Constituent de la coalició Compromís de la Vall d’Albaida va elegir dissabte 26 de gener de 2013 Joan Gilabert per al càrrec de portaveu comarcal de la formació política que aglutina militants del Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià, Verds-Esquerra Ecologista, i independents adherits directament a la coalició. Gilabert és militant del BN, partit pel qual va ser regidor a Ontinyent. Va ser també un dels primers insubmisos al servei militar obligatori del País Valencià.

L’executiva la formen, a més de Joan Gilabert, Vicent Xavier Vila (Bloc d’Ontinyent) en la secretaria d’Organització; Emili Mira (Iniciativa, d’Otos) en la secretaria de Política Municipal; Rafael Cano (Verds, d’Ontinyent) en la seretaria de Sostenibilitat; Lucía Company (Bloc, d’Albaida) en la secretaria de Finances; Evarist Beneyto (Iniciativa, d’Ontinyent) en la secretaria d’Implantació; Julià Engo (Bloc, de l’Olleria) en la secretaria de Comunicació; Aina Benavent (Joves, de Quatretonda) en la secretaria de Joves; Lluís M. Segrelles (Adherit, de Montaverner); i Jesús Pla (Bloc, d’Agullent) i Francesc Satorres (Bloc, de Bocairent) com a vocals.

A l’acte hi van assistir Joan Baldoví, diputat al Parlament espanyol, Juan Ponce, parlamentari a les Corts, i Cristina Sunyer, membre de l’Executiva Nacional del Bloc.

Ací teniu una foto de la nova executiva de COMPROMÍS de la Vall d’Albaida.
Foto: Executiva de COMPROMÍS de la Vall d'Albaida.
Arxivat en: Comarcal, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *