El fem ens costa el doble

De moment, els serveis bàsics més cars i el valor de les cases més barat, perdent patrimoni. Menuda baixada d’impostos!
Gràcies PP per fer-nos pagar més. Finalment, a la Vall d’Albaida paguem el pato per la recollida i tractament del fem, el doble, gràcies a la nova gestió del fem que han fet els Ajuntaments del PP, inclós el nostre. Tot per a beneficiar el guany de diners d’intermediaris i per obeïr les directrius de Fabra i Rus a costa dels veïns/ines i de les empreses, que també pagaran més.
Alguns ajuntaments s’havien negat, inclús alguns del PP, i havien preferit un altra gestió més econòmica. La nostra alcaldessa, en canvi, dels primers que va votar en contra dels interessos dels seus veïns i veïnes. Fran Quesada, des de Compromís Per Ontinyent, s’ha encarregat de denunciar els fets i segueix defensant una gestió alternativa dels residus de La Vall d’Albaida.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *