Montaverner té per primera vegada un govern en minoria

Hui s’ha constituït per primera vegada a Montaverner un govern en minoria, fet que dóna a l’oposició un paper indispensable per portar endavant qualsevol iniciativa. Des de Compromís hem fet una forta aposta per la pluralitat, el diàleg i la col·laboració representades de la manera més equitativa possible per totes les forces locals. Montaverner necessita d’una oposició vigilant i garant del bé comú, que represente els interessos del veïns i veïnes per damunt dels dels partits. Així ho farem. Els nostres regidors Juli, Moisés i Mònica, són conscients de la rellevància d’aquesta nova situació i treballaran de manera responsable i seriosa perquè el poble de Montaverner visca i progresse sense imposicions ni partidismes. Amb consens, diàleg, transparència i valentia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *