CxM som com tu

Som la força valencianista, progressista i ecologista

Compromís per Montaverner, representa el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme, som el grup municipal de les solucions, de la transparència, de l’ocupació, de la prosperitat i del creixement econòmic. Ara és el moment d’aportar solucions. Entre tots ho podem aconseguir. Entre tots construïm el poble que volem, i Compromís, un partit obert, modern i plural, compta amb tots per a millorar les expectatives de futur dels nostres veïns i veïnes, dels nostres carrers i de la nostra terra. Volem un Ajuntament que escolte a tots: als joves, als aturats, als pensionistes, als autònoms, als immigrants, a les assossiacions, a les persones. Tot aquell que tinga qualsevol necessitat o qualsevol aportació al nostre projecte de poble serà un més: suma’t, participa. El nostre projecte és plural i obert.

Ara, el que més necessita Montaverner és generar ocupació, rebaixar el deute, mantindre els serveis, eliminar el balafiament i el “enchufisme”. Al poble li cal tornar a confiar en les seues possibilitats perquè, entre tots, siguem capaços de situar-nos en l’avantguarda del creixement i de la prosperitat, renovar-se per a poder oferir millors oportunitats. Oportunitats per a la gent que està sense treball, prosperitat per a les xicotetes empreses, els autònoms, el comerç i el turisme, seguretat i progrés per a les famílies en l’actual situació de crisi.

El Compromís representa el canvi il•lusionat, el canvi a millor, un canvi tranquil que ha de comptar amb tots. Un canvi que aportarà il·lusió, transparència, estalvi, treball i solucions. Ací i ara, tots el podem aconseguir. Apostem per el poble que volem, modern, obert i sense complexos que representa Compromís. Ara és el moment, tots estem compromesos; perquè som persones com tu i amb les persones tenim un Compromís. www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b4mzpuA-lco

Qui som?

La llista, al capdavant de la qual compta amb el professor de l’institut d’Albaida  Josep Sanchis i Quilis, aglutina un equip de persones joves, ben preparades professionalment i políticament, i a més amb experiència de gestió en els més diversos àmbits socials, econòmics i laborals.

Josep Sanchis, gràcies a haver obtingut l’acta de regidor en 2007, ha exercit com únic regidor de Compromís a l’Ajuntament de Montaverner, on ha sigut tinent d’alcalde, a més de ser el responsable de les Regidories d’Educació, Cultura i Benestar Social, des d’on ha sabut impulsar una major transparència, dinamització i honestedat en la gestió. La projecció  local ha estat un dels seus eixos d’actuació, especialment a través de les tres edicions de Mon·doc, la Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner, l’única d’aquestes característiques a terres valencianes.

La segona, Teresa Sáez Ferri, que s’incorpora per primera vegada i amb ganes a CxM, també és professora de Secundària i compta amb un bagatge important de participació en cooperació internacional i activitats solidàries arreu del món, així com d’implicació en les activitats festives de la localitat, especialment a la Comissió de Moros i Cristians de la qual ha segut membre.

El tercer és Juli Juan i Soriano, relacionat, com altres membres de la candidatura de CxM, a la Banda Artístico-Cultural de Montaverner, formació que ha suposat un autèntic revulsiu cultural al poble. El quart de la formació és Xavi Peiró Carbó, filòleg i professor d’institut. En cinqué lloc figura Mònica Fernàndez Ortolà, membre ben actiu de l’AMPA del CEIP Dr. Esplugues. El sisé lloc l’ocupa Moisés Vidal Arnedo, nou en la formació CxM, mestre de Primària i també molt vinculat, a més, al món de la música i esportiu de la localitat.

De seté va el mestre, formador de docents i periodista Lluís M. Segrelles i Martínez, que ha posat en marxa i coordinat el BIM de la localitat. En vuité lloc hi figura Emma Úbeda Juan, que aporta la visió i la implicació d’una dona jove emprenedora, i que va seguida en nové lloc per Julio Soler Gil, que participa activament en les entitats esportives muntavernines. Com a suplent figura Jéssica Sáez Coronado, la més jove de la llista.

Segons CxM, “la il·lusió és molta i les perspectives bones, ja que Compromís aspira a governar i amb una candidatura tan diversa com qualificada, es presenta com ‘el canvi a millor’, sense mirar enrere i no resignant-se a continuar instal·lats en un llarg present sense canvi ni millora”.

CANDIDATURA LEGISLATURA 2011-2015


1. Josep Sanchis Quilis

2. Maria Teresa Sáez Ferri

3. Juli Juan Soriano

4. Xavier Peiró Carbó

5. Mònica Fernández Ortolà

6. Moisés Vidal Arnedo

7. Lluís Miquel Segrelles Martínez

8. Emma Úbeda Pla

9. Julio Soler Gil

Suplent: Jéssica Sáez Coronado