A Compromís per Montaverner estem d’enhorabona!

El proper dissabe 22 de juliol Compromís assumirà l’alcaldia del nostre poble en la persona del nostre company Juli Juan Soriano, en virtut del pacte de governabilitat signat amb el Partit Socialista.

Per això, des del col·lectiu de Montaverner volem compartir aquesta bona notícia per al nostre projecte polític amb totes i tots, en un dia molt especial en què comptarem amb la companyia del nostre portaveu al Congrés i líder polític millor valorat de l’Estat espanyol, Joan Baldoví, així com el nostre diputat de Cultura a la Diputació de València, el company Xavier Rius.

La presa de possessió tindrà lloc a les 12.00h a la Llar dels Jubilats i després ho celebrarem totes i tots dinant al Tossal. Si voleu acudir al dinar de germanor, al preu de 18€, cal avisar abans del 18 de juliol.

Montaverner inicia un nou repte ple de somnis i il·lusions. Persones valentes amb compromís per les persones i el país lideraran els dos propers anys de legislatura. Per això, totes i tots hem d’acompanyar-los per mostrar el nostre suport i la gran força del valencianisme d’esquerres i verd a la nostra Vall d’Albaida. Vos esperem!